×
Menu

Het Recept van Ben van Beurten

Home

Ervaring

3 september 2014

Werkervaring

  • 1983-1985  :Hotel de L`Europe,Amsterdam.  2e-3e jaars leerling

 

  • 1985 01/06 – 01/09 :Hotel Saint Cristophe-Cote d`Azur. Stagiere

 

  • 1985-1987  :Restaurant Molen de Dikkert ,Amstelveen. 4e-5e jaars leerling

 

  • 1987-1989  :Restaurant T`Swarte Schaap , Amsterdam. Aankomend \chef de partie

 

  • 1989-1990  : Militaire dienst. Korporaal kok assistent hoofd leskeukens en hulp schiet instructeur

 

  • 1990  :Golden Tulip Saint Honore , Parijs. 2e souschef \opening bedrijf

 

  • 1990  :Hotel de L`Europe ,Amsterdam. Chef de partie

 

  • 1991  :Restaurant Molen de Dikkert ,Amstelveen. Sous-chef

 

  • 1991-1993  :Restaurant Pablo ,Hoorn. Restaurant eigenaar

 

  • 1993-2000  :Hotel Pulitzer Sheraton ,Amsterdam. Sous-chef,Executive chef-kok,Manager café bar restaurant Pulitzers

 

  • 2000\2001  :Park-restaurant Rosarium ,Amsterdam Chefkok

 

  • 2001/2004  :NH Grand Hotel Krasnapolsky ,Amsterdam Executive chefkok

 

  • 2004/2006  :Chef-kok Restaurant Fifteen,Jamie Oliver.

 

  • 2006/2007       :Directeur restaurant  Fifteen ,Jamie Oliver

 

  • 2008  :aanndeelhouder/Opertationeel directeur/chef-kok  The Colour Kitchen

 

  • 2009/2010  :realiseren van restaurant DOK51 Den Helder

 

  • 2011 heden  :eigenaar IkBenBV(Mondelingen Toelichting)